Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Balan Wonderworld komt in het voorjaar van 2021 naar de Nintendo Switch

Ga mee met Leo en Emma op dit bijzondere avontuur!

Juli 2020 heeft Square Enix bekendgemaakt dat ze bezig waren met een nieuwe 3D-actie platformer, genaamd Balan Wonderworld. Op dat moment wisten we alleen nog maar dat deze titel gepland stond voor de lente, maar vandaag is er een exacte datum naar buiten gekomen. Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat Balan Wonderworld op 26 maart naar Nintendo’s hybride console gaat komen.

In Balan Wonderworld zijn Leo en Emma naar Wonderworld gebracht door de mysterieuze meastro Balan. Het spel bevat maarliefst twaalf betoverende levels, waaronder een oceaan- en een windlevel. Er zijn verschillende kostuums te bemachtigen welke je allemaal andere vaardigheden geven. Ook is er een coöpstand aanwezig zodat je met één extra iemand alle levels kun verkennen. Ga jij mee op dit bijzondere avontuur?

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan het fragment uit de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase in onderstaande video.