Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NES- en SNES-spellen voor Nintendo Switch Online-leden

Op 23 september komen er weer 4 spellen beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden. Lees snel verder om te kijken welke spellen je vanaf deze datum kunt spelen.

Waar Nintendo voorheen nog elke maand nieuwe NES- en SNES-spellen vrijgaf voor Nintendo Switch Online-leden, is het nu afwachten wanneer er nieuwe spellen beschikbaar komen. Zojuist heeft Nintendo echter laten weten dat er 1 nieuw NES-spel en 3 nieuwe SNES-spellen beschikbaar komen voor spelers met een Nintendo Switch Online-abonnement. Deze 4 spellen zullen vanaf 23 september te spelen zijn.

Het nieuwe NES-spel wat naar de Switch komt is S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team. Dit is een science fiction side-view shoot-‘em-up waarin je de strijd aangaat om de invasie van aliens tegen te houden.

Verder komen er drie SNES-spellen naar de Switch. Allereerst wordt Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest toegevoegd, waarin Diddy Kong en Dixie Kong Donkey Kong moeten redden uit de handen van Kapitein K. Rool. Het tweede spel dat naar de Switch komt is Mario’s Super Picross, waarin je met behulp van cijfers aan de zijkanten van een raster de vakjes moet invullen. Op deze manier maak je diverse afbeeldingen. Het laatste spel dat naar de Switch komt is The Peace Keepers. Dit is een typische beat ‘em up-game waarin je allerlei vijanden moet verslaan.

De aankondigingstrailer voor bovenstaande spellen en een video waarin wordt uitgelegd hoe Mario’s Super Picross werkt, kun je hieronder bekijken.