Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Estranged: The Departure komt naar Nintendo Switch

In het laatste kwartaal van 2020 komt Estranged: The Departure naar de Nintendo eShop!

Vandaag heeft developer Alan Edwardes aangekondigd dat zijn avonturenspel Estranged: The Departure binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Hiervoor kwam er een mod uit van Half-Life 2, die Estranged: Act 1 heette. Dit spel is qua verhaal niet verbonden met de eerdere mod, dus hij kan gewoon gespeeld worden zonder dat je het eerste spel hebt gespeeld. Het spel komt in het laatste kwartaal van dit jaar uit.

Dit verhaal gaat over een eenzame visser. Zijn boot is gestrand op een vreemd en mysterieus eiland tijdens een heftige storm. Om weer terug te komen naar de bewoonde wereld, moet je puzzels oplossen en vechten voor je leven. Grijp naar je wapen en ga dit avontuur aan.

Benieuwd naar een voorproefje? Bekijk hieronder de Switch reveal trailer!