Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario 3D All-Stars krijgt overview-trailer

Een nieuwe trailer zet deze aankomende Mario-collectie in de schijnwerpers

Na een periode van veel geruchten werd Super Mario 3D All-Stars begin deze maand dan eindelijk aangekondigd. Super Mario 3D All-Stars komt bovendien al op 18 september naar de hybride console van Nintendo. Onderstaande trailer zet de game alvast wat in de schijnwerpers.

Super Mario 3D All-Stars is een collectie van drie Super Mario-games van het moderne tijdperk bestaande uit Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Het gaat hierbij overigens niet om complete remakes, maar de titels zijn wel geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Zo is de resolutie aanzienlijk verbeterd, zodat de titels op je moderne televisie gewoon goed ogen. De collectie komt zowel fysiek als digitaal uit.