Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Roller Champions komt begin 2021 naar de Switch

Een free-to-play game op rolschaatsen!

Roller Champions is een sportieve free-to-play titel van Ubisoft, die in de E3 van 2019 werd aangekondigd. Sindsdien is de game enkele keren benoemd, maar nooit met een potentiële release datum. Daar komt nu verandering in. In de Ubisoft Forward pre-show werd de game namelijk benoemd en kreeg het eindelijk een release window: begin 2021.

Ook werd de “Blueprint initiative” aangekondigd, dat vanaf oktober van start zal gaan. Hierin zal de game verder besproken worden, waarin o.a. behind-the-scenes, developer diaries en interviews met leden van het team zullen worden laten zien. Hieronder kun je een video bekijken die dat uitlegt.

Roller Champions wordt een free-to-play game waarin twee teams van drie spelers het op rolschaatsen tegen elkaar opnemen. Het doel is om de bal te bemachtiging en deze door een lichtgevende hoepel boven het veld te krijgen. Ontwijk je tegenstanders of tackel ze als zij de bal weten te bemachtigen; alles voor de punten!