Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nog meer gameplay beelden Immortals Fenyx Rising

Voor wie na de aankondiging nog niet genoeg had!

Eerder deze week werd er veel informatie vrijgegeven van Immortals Fenyx Rising, eerder bekend als Gods & Monsters. Deze informatie kun je allemaal hier lezen, maar voor wie daar nog niet genoeg aan had hebben we goed nieuws. Youtubekanaal NinEverything heeft namelijk een video van de game online gezet, met nog eens 30 minuten aan gameplay beelden. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

Immortals Fenyx Rising draait om de Griekse mythologie. Jij speelt Fenyx, een gevleugelde demigod die de Griekse Goden probeert te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythische wezens, leer de krachten van de goden zelf te beheersen en versla Typhon, de dodelijkste Titaan uit de Griekse mythologie. Het lot van de wereld ligt in jouw handen!