Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prince of Persia Remake aangekondigd, Switch versie onduidelijk

Prince of Persia Remake
Na een eerder gerucht is vandaag de Prince of Persia Sands of Time Remake aangekondigd. Of die naar de Switch komt is nog de vraag.

Vanaf 21 januari kun je terugkeren naar Perzië om samen met een prins en Prinses Farah de strijd aan te gaan tegen de Vizier. Deze Vizier probeert namelijk de kracht van de Zandloper des Tijds en de Dolk de Tijds voor zichzelf te krijgen. Voor de echte fans van de serie is er nog een leuke bonus. Tijdens het spelen speel je namelijk het originele Prince of Persia spel vrij.

De eerste beelden van het spel zijn in onderstaande trailer te zien.

De remake trailer toont dat het spel op 21 januari beschikbaar gaat zijn voor Xbox One, PS4, Uplay en de Epic Games Store. Een ondertussen verwijderde tweet van Ubisoft Frankrijk noemt echter ook een Switch-versie. Daarnaast is er op de officiële website op het moment van schrijven nog een optie voor de Switch. De pre-order knop leidt vervolgens ook naar een link op de Nintendo-website die een error geeft. Het is dus waarschijnlijk dat het spel verschijnt op de Switch, maar mogelijk op een later moment.