Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden van Journey of the Broken Circle 

Bekijk hier ruim 15 minuten aan beeldmateriaal.

Later deze maand kunnen Nintendo Switch-bezitters aan de slag met Journey of the Broken Circle. Deze titel zal namelijk vanaf 28 september beschikbaar zijn op Nintendo’s hybride console. Ondanks dat we nog een paar weken moeten wachten tot het spel uitkomt, zijn er vandaag al gameplaybeelden verschenen.

In Journey of the Broken Circle volg je het verhaal van een gebroken cirkel. Tijdens dit avontuur ga je op zoek naar verschillende stukjes om deze cirkel weer compleet te maken. Naarmate je verschillende uitdagingen weet te voltooien en andere personages ontmoet, zal je karakter alsmaar verder ontwikkelen.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande gameplaybeelden.