Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario 3D All-Stars aangekondigd

De game komt al op 18 september naar de Switch

Uit het niets presenteerde Nintendo ons vandaag een Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct waarin verschillende aankondigingen werden gedaan. Een daarvan is Super Mario 3D All-Stars, welke later deze maand al naar Nintendo’s hybride console komt. Het is een collectie van drie Super Mario-games van het moderne tijdperk bestaande uit Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy.

Het gaat hierbij overigens niet om complete remakes, maar de titels zijn wel geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Zo is de resolutie aanzienlijk verbeterd, zodat de titels op je moderne televisie gewoon goed ogen. De collectie komt zowel fysiek als digitaal uit. De trailer van de collectie kun je hieronder bekijken.