Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Collector’s Edition voor Switch-versie Shantae: Risky’s Revenge aangekondigd

Verzamelaars opgelet!

Limited Run Games en WayForward hebben goed nieuws voor fans van de Shantae-games. Het tweede deel in WayForward’s bekende serie, Shantae: Risky’s Revenge, is vanaf volgende week vrijdag te pre-orderen als fysieke uitgave voor de Nintendo Switch. Fans hebben vanaf 11 september 2020 vier weken de tijd om een exemplaar reserveren.

Daarnaast is een gelimiteerde editie van de game aangekondigd, die verschillende extra’s bevat. Bij aankoop ontvangen spelers een metalen herdenkingsmunt, cd-soundtrack, steelbook, Shantae-pin en meer. Als je geïnteresseerd bent, kun je vanaf 11 september 2020 via de website van Limited Run Games een pre-order plaatsen.