Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon TCG Vivid Voltage onthuld

Vivid Voltage
De nieuwe uitbreiding voor november is onthuld en heeft enigzins te maken met de nieuwe film

Op 13 november zal er een nieuwe set Pokémon het speelveld betreden in het Pokémon TCG. De nieuwe set, Vivid Voltage, brengt niet alleen nieuwe VMAX-kaarten, maar zelfs een geheel nieuwe kaartsoort.

De Amazing Pokémon-kaarten zijn voorzien van een speciaal zeldzaamheidssymbool. Deze kaarten bevatten een legendarische of mythische Pokémon met een heldere achtergrond, geëtste details en zijn bovendien in holo-vorm. In deze set zal onder andere Celebi zo’n kaart krijgen. Verder bevat de set nog het volgende

  • 6 Amazing Pokémon
  • 6 Pokémon VMAX (Onder andere Pikachu, Orbeetle en Coalossal)
  • 11 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V
  • 16 Trainer-kaarten en 7 full-art Supporter-kaarten
  • 4 nieuwe Special Energy-kaarten

De prominentste vertegenwoordigers van deze uitbreiding zijn Celebi en Zarude, twee mythische Pokémon die ook alles te maken hebben met de aankomende Pokémon-film. Verder zal de uitbreiding nog twee thema-decks bevatten (Drednaw en Charizard), een Elite Trainer Box met een Gigantamax Pikachu afbeelding en nog een aantal speciale sets.

Mocht je de kaarten al willen kopen voor de release op 13 november, dan kun je speciale pre-launch paketten kopen. Deze zijn vanaf 31 oktober beschikbaar en bevatten vier boosters van Vivid Voltage en nog een aantal extra’s.