Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Iris Fall komt naar de Nintendo Switch in September

Waar licht, is schaduw

Nadat Iris wakker word van een droom, volgt ze een zwarte kat in een vervallen theater. Al snel komt ze erachter dat zich er veel labyrinten in het thema van licht en schaduw zich schuilhouden hier. Hebben deze plekken wellicht een dichtere connectie tot Iris dan dat ze denkt?

Iris Fall is een puzzel game gemaakt door PM en Next Studios, die gebruik maakt van een unieke monochrome stijl. Dankzij een recente eShop update, weten we nu ook de releasedatum van deze game. Iris Fall komt namelijk op 15 september uit voor de Nintendo Switch.

Ben je een fysieke verzamelaar en verzamel je je games liever fysieke? Wacht dan nog even: er is namelijk een fysieke versie van dit spel gepland. Hiervan is echter de releasedatum nog niet van bekend.

Bekijk de trailer van Iris Fall hieronder:

De digitale versie van het spel zal 15 euro gaan kosten.