Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden The Outer Worlds DLC

Verken Gorgon in deze nieuwe DLC

Tijdens Gamescom zijn nieuwe beelden verschenen van The Outer Worlds DLC: Peril on Gorgon. De beelden worden gepresenteerd door director Carrie Patel, en laten een side quest uit de DLC zien. De video kun je hieronder bekijken.

Het verhaal in de DLC begint met een afgehakte arm en een mysterieuze boodschap. Het leidt de bemanning van de Unreliable naar de Gorgon Astroid, ooit bekend als een zeer ambitieuze onderneming, nu een wetteloos gebied overgenomen door monsters en bandieten. De crew wordt meegenomen op een expeditie om antwoorden te vinden over DR. Olivia Ambrose, de directeur van dit gedoemde project.

Het is nog niet duidelijk wanneer de DLC naar de Switch komt. The Outer Worlds is inmiddels wel op de Switch verschenen, als je wilt weten wat wij daarvan vonden kun je dat hier lezen.