Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Weaving Tides Gamescom 2020 footage

Bekijk ruim zes minuten aan gameplay-beelden van dit aankomende avontuur.

Eerder dit jaar liet uitgever Crytivo weten dat Weaving Tides in 2020 onder andere naar de Nintendo Switch komt. De game staat nu op de planning om later dit jaar te verschijnen en vanaf de Gamescom zijn er nieuwe gameplay-beelden van de game getoond. De nieuwe beelden zijn in onderstaande video te bewonderen.

Weaving Tides moet onder andere ‘Zelda-achtige kerkers en puzzels’ gaan bieden waarbij ook verkenning een grote rol gaat spelen. Het spel speelt zich af in een wereld van magie en textiel en laat spelers de geheimen van deze bijzondere wereld ontdekken. Met behulp van unieke weefcapaciteiten kun je vijanden te lijf gaan terwijl je jouw brein goed moet gebruiken tijdens de verschillende textielpuzzels. Klinkt dat allemaal nog een beetje vreemd? Bekijk dan onderstaande beelden eens.