Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Death & Taxes komt volgende maand naar de eShop

Death & Taxes
Wilde je altijd al Magere Hein spelen met een kantoor baan? Dan is dit je kans.

In Death & Taxes speel je als een Grim Reaper. Niet als eentje die de wereld afstruint om mensen een kopje kleiner te maken, nee jij beslist van achter je bureau. Het is aan jou om te kiezen wie er blijft leven of de laatste ademteug heeft ingenomen. Alle keuzes die je maakt hebben invloed op de wereld. Als je niet oppast zal de wereld vergaan doordat verkeerde mensen overlijden of juist niet. Doe je je baan goed dan kun je ook de zakelijke ladder beklimmen naar hogere posities.

Voor iedereen die houdt van personalisatie is er genoeg te doen. Je kunt namelijk leuke spullen kopen van het geld dat je verdient om daarmee je bureau te versieren. Daarnaast is de grim reaper die je speelt volledig aanpasbaar qua uiterlijk.

Voor de completionists is er ook genoeg te doen, de uitgever heeft namelijk meteen bevestigd dat er meerdere eindes in het spel vrij te spelen zijn. Hoeveel exact is echter niet bekend.

Death & Taxes verschijnt 10 september in de eShop voor zo’n €12,99. Bekijk de trailer hieronder.