Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

JBL lanceert speciale headset serie

JBL lanceert een nieuwe serie headsets en speakers speciaal voor gamers!

JBL staat welbekend om hun vele oordopjes, hoofdtelefoons en speakers, en nu komt er een speciale serie headsets en speakers voor het gamen! Deze Quantum-serie is speciaal ontwikkeld voor gamers om de meest realistische geluidservaring ooit te creëren.

De JBL Quantum ONE is zoals JBL zegt het paradepaardje. De Quantum ONE is ontworpen met hun eigen QuantumSPHERE 360 geluidstechnologie. Visuele objecten in een spel worden getraceerd door de technologie en laten je iedere beweging en ervaring waarnemen als nooit tevoren. Naast de Quantum ONE lanceert het bedrijf nog een aantal headsets; de Quantum 300, 400, 600 en 800. Deze headsets zijn allemaal voorzien van de nieuwste QuantumSURROUNDTM geluidstechnologie. Dit laat je onder andere hoogtekanalen toevoegen om een nog realistischer geluidsbeeld na te bootsen!

Al deze headsets zijn geoptimaliseerd voor de PC, maar alle modellen werken ook met consoles en mobiel. Ook werken ze met Discord, Teamspeak en Skype, de essentiële platforms voor gamers. Naast de geluiden uit je spel, hoor je daardoor ook je teamgenoten luid en duidelijk. De hele serie is nu verkrijgbaar op JBL.com en grotere retailers. Ben jij benieuwd naar deze serie? Laat het ons weten!