Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EPOS kondigt twee nieuwe game-headsets aan

Gaming headsets met moderne en frisse kleuren

EPOS heeft twee nieuwe game-headsets aangekondigd in navolging op hun eerdere lancering van zijn internationale game-campagne. Het gaat hierbij om de EPOS I SENNHEISER GSP 601 en GSP 602. Beide zijn bedrade gesloten akoestische game-headsets in nieuwe frisse kleuren. Zowel de GSP 601 als de 602 bieden hoogwaardige, heldere en betrouwbare audio voor een realistische game-ervaring. De headsets beschikken beide over een fijn ergonomische vormgeving en oorkussens van imitatieleder met verstelbare druk, om zelfs in de meest luidruchtige omgeving te zorgen voor geluidsdemping.

De GSP 601 heeft witte kenmerken, gecombineerd met zwarte accenten en verwisselbare koperkleurige zijplaten. De GSP 602 heeft een unieke uitstraling met een glanzende marineblauwe buitenkant, afgezet tegen cognackleurige oorkussens. Beide versies zie je hieronder afgebeeld.

De headsets GSP 601 en GSP 602 maken gebruik van een verwisselbare 3,5 mm-kabel met één of twee pinnen voor aansluiting op PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en alle andere consoles en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.