Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 35

Spellen die je niet kan missen aankomende week

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte games.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Final Fantasy Crystal Chronicles

Verschijnt op: 27 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
29,99

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition delayed to summer 2020  - Gematsu

De remaster versie van Final Fantasy Crystal Chronicles staat al bijna voor de deur! In deze RPG reis je met een groep avonturiers op zoek naar myrrh, een kostbare vloeistof waarmee je een kristal kan reinigen en onderhouden om de wereld te beschermen tegen een dodelijk gas. In deze co-op kan je spelen tot 4 personen.

Windbound

Verschijnt op: 28 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
29,99

Watch the highlights of our recent hands-on with Windbound

In het epische spel Windbound speel je als Kara, een krijger die aan is gespoeld op een onbewoond eiland. Door je aan te passen en te reizen over land en zee kan je overleven. Zonder dat je ook maar iets van gereedschap hebt ben je aangespoeld, waardoor je alles vanaf het begin moet gaan vergaren. Terwijl je dit doet leer je meer over het eiland en haar geheimen.