Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe updates voor Dragon Ball games op komst

Bandai Namco heeft nieuwe DLC voor een aantal Dragon Ball-spellen aangekondigd.

Voor de Switch zijn zowel Dragon Ball FighterZ als Dragon Ball Xenoverse 2 de gelukkigen waarvoor nieuwe content binnenkort beschikbaar is.

Dragon Ball Xenoverse 2 is ondertussen zes miljoen keer verkocht en op 26 augustus komt alweer de elfde update beschikbaar voor het spel. Deze gratis update is vanaf die datum voor elk platform te downloaden en bevat niet alleen wat verrassingen, maar ook een aantal aangekondigde elementen. Zo wordt Supreme Kai of Time speelbaar, komen er nieuwe missies, technieken en nog veel meer. Bekijk onderstaande trailer voor alle details.

Ook Dragon Ball FighterZ krijgt nieuwe DLC. Een stukje minder uitgebreid dan die voor Xenoverse, maar toch erg gaaf. Zo komt namelijk Master Roshi beschikbaar als speelbaar personage. Als de oude meester van onder andere Goku heeft hij enorm veel ervaring en is dan ook vooral voor de meest technische vechters onder ons.