Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijg een Gastrodon in Pokémon Sword / Shield

Deze gastrodon is volledig competitief ingesteld!

Vandaag was het eerste deel van het eerste deel van het Pokémon Japan Championships, georganiseerd door The Pokémon Company. Vanwege het coronavirus wordt dit toernooi dit jaar via een stream uitgezonden. Ook werd er een code uitgedeeld voor spelers van Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Met onderstaande code kun je een Gastrodon krijgen die ideaal is om gevechten aan te gaan! Deze Gastrodon heeft de aanvallen Protect, Surf, Ice Beam en Earth Power. Daarnaast is deze Pokémon level 50 en gebaseerd op de Gastrodon die gebruikt werd door de winnaar van het 2019 Pokémon Japan Championships. Je kunt deze Pokémon op de volgende manier krijgen:

  • Start Pokémon Sword of Pokémon Shield op
  • Open het menu met de X-knop en selecteerd Mystery Gift
  • Selecteer Get a Mystery Gift
  • Selecteer Get with Code/Password
  • Voer het volgende wachtwoord in: “PJCS2019CHAMP
  • Ontvang de Pokémon en sla je spel op

Deze Pokémon is slechts één dag te krijgen! Je kunt de code inwisselen tot en met zondag 23 augustus 16:59.