Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: volgende week een nieuwe Nintendo Direct

Laat de geruchtenmolen maar draaien.

De laatste grote Nintendo Direct vond alweer bijna één jaar geleden plaats; in september 2019 om precies te zijn. Dit jaar hebben we een Nintendo Direct Mini in maart gehad en ongeveer een maand geleden een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Mogelijk is er goed nieuws voor fans die hopen op een grote Direct, want volgens geruchten zal deze volgende week plaatsvinden.

Jeff Grubb van VentureBeat is een van de personen die beweren dat er volgende week een Nintendo Direct zou kunnen komen. Grubb, die volgende week vrijdag als de meest waarschijnlijke dag voor de Direct acht, heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad met zijn voorspellingen. Grubb zei het volgende tijdens de laatste aflevering van GamesBeat Decides:

“Ik heb een paar dingen gehoord en ik denk dat de kans groot is dat er volgende week, op vrijdag [28], een Nintendo Direct is. Dat is de datum die ik heb gehoord. “

Jeff Grubb, redacteur VentureBeat

(…)

“Aan het einde van die show zeiden ze: ‘We zullen binnenkort meer Partner Showcases hebben’, dus bij alles wat ik hoor, klinkt dat altijd in mijn achterhoofd als een echo. Ik denk dat er veel punten zijn die erop wijzen dat volgende week een algemene Direct zal zijn, en er komt een algemene Direct aan, daar lijkt het zeker op.”

Jeff Grubb, redacteur VentureBeat

(…)

“Ik hoorde dat al voordat Nintendo aankondigde dat ze midden september een speciale ontmoeting met investeerders hadden. Ik denk dat het heel logisch is dat ze een Direct uitzenden voordat dat gebeurt, zodat ze geen vragen hoeven te beantwoorden als ‘welke games komen eraan?’

Jeff Grubb, redacteur VentureBeat

Als er een Nintendo Direct aankomt, zal een aankondiging niets lang meer op zich wachten. Hoewel Nintendo Direct Minis soms uit het niets komen, worden algemene Directs meestal volwaardig circa twee dagen van te voren aangekondigd. Wij zullen deze dus moeten afwachten of dit gerucht officieel bevestigd wordt door een officieel bericht van Nintendo zelf.

Bron / Via