Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor Jump Force Deluxe

Jump Force Keyart
De release komt steeds dichterbij, tijd voor een nieuwe trailer dus.

Nintendo Switch-bezitters kunnen binnenkort gaan vechten met populaire anime-personages in Jump Force. Deze game komt eind deze maand eindelijk naar de Switch en vandaag is een gloednieuwe trailer vrijgegeven vol met gameplay-beelden.

In 2018 verscheen het vechtspel Jump Force voor de PC, PS4 en Xbox One. In dat jaar was het namelijk de vijftigste verjaardag van het populaire blad Shõnen Jump en om dat te vieren werd deze game ontwikkeld. Deze maand verschijnt de Deluxe Edition voor de Nintendo Switch. Deze Deluxe Edition bevat niet alleen het standaard spel, maar ook alle DLC-personages van de eerste Season Pass. Dat zijn dus vijftig personages waarmee je het gevecht aan kunt gaan. De game bevat personages zoals Naruto (Naruto), Yugi (Yu-Gi-Oh!), Light (Death Note), Goku (Dragon Ball) en Luffy (One Piece). Ook is het mogelijk om jouw eigen personage te bouwen.

Deze Switch-versie bevat naast alle eerder verschenen personages ook nieuwe kostuums en aanvallen voor je eigen persoonlijke avatar. Ga jij de game aanschaffen? Laat het weten in de vorm van een reactie.