Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

In de herfst zal Torchlight III beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch

Hack and Slash game torchlight krijgt weer een vervolg

We mogen weer hakken, zagen en maaien, want de nieuwe Torchlight komt naar Nintendo Switch. Ontwikkelaar Echtra Games heeft Torchlight III aangekondigd tijdens de Indie World broadcast voor Nintendo’s hybride console. Versla hordes en hordes met tegenstanders.

Het is alweer een eeuw geleden sinds Torchlight II afspeelde, waardoor het koninkrijk van Novestria weer vol is gelopen met vijanden. Ontdek de wildernis, betreed kerkers en maak vrienden om samen mee te strijden. Terwijl je jezelf aan het verdedigen bent, heb je de tijd om jouw fort upgrades te geven, epische kledij te vinden en jouw ultieme held te creëren. Daarnaast zijn er huisdieren, met ieder hun eigen vaardigheden.

Torchlight III zal deze herfst te verkrijgen zijn voor de Nintendo Switch