Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Killer7 komt toch niet naar Nintendo Switch

Het gerucht is officieel ontkracht.

Eerder deze week berichtten wij jullie al over de geruchten dat GameCube-klassieker Killer7 van Suda51 naar de Switch zou komen. Fans ontdekten dat een van de ontwikkelaars van Engine Software een Killer7-remaster op zijn LinkedIn-pagina had staan, zowel voor pc als Nintendo Switch. Daarnaast stond op zijn profiel dat hij een producer is “voor een onaangekondigde titel in samenwerking met een productieve Japanse game-ontwerper”.

Nu heeft de eigenaar en vice president, Ruud van Moosdijk, van Engine Software zelf gereageerd op de geruchten tegen Nintendo Life. Van de Moosdijk heeft laten weten dat Killer7 niet naar de Nintendo Switch komt. Het project waar hij aan werkt is dus niet Killer7 voor de Switch en de banner op zijn LinkedIn-pagina had gewijzigd moeten worden.

Zonder iets te zeggen over onaangekondigde projecten, is het onaangekondigde project waar ik aan werk met een productieve Japanse ontwikkelaar geen Killer7 voor Switch sorry

De banner op linkedin had moeten worden veranderd, want uiteindelijk hebben we alleen een pc-versie van Killer7 gemaakt.

Ruud van de Moosdijk tegen Nintendo Life