Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 34

Ook komende week staan er weer een paar juweeltjes klaar in de eShop.

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte games.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Gleamlight

Verschijnt op: 20 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
16,99

Nintendo switch Gleamlight is a platform adventure that appears savor  stained glass, coming to Nintendo Switch – Video Game Vortex

Betreed de duisternis, de wereld waarin het licht enkel afstamt van glas. Dit prachtige sprookje neemt je mee in de wereld van Gleam. De kracht van de adembenemende platformer is dat er niet gesproken wordt maar dat er wel een prachtig verhaal wordt verteld.

Samurai Jack: Battle Trough Time

Verschijnt op: 21 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
39,99

Slideshow: Samurai Jack: Battle Through Time - Screenshots

De finale van de bekroonde serie Samurai Jack heeft nu eindelijk een eigen spel, waarin de speler door de tijd reist om de kwaadaardige heerschappij van Aku tegen te houden. De vijanden uit de serie mag je nu zelf verslaan in dit meeslepende actie spel. Probeer sterker te worden door te trainen en ontgrendel vaardigheden om alle tegenstanders makkelijker te kunnen verslaan.