Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Paratopic gameplay beelden

Deze retro-stijl horror game komt volgende week naar de Switch!

Paratopic is een first person horror game in retro stijl, die volgende week naar de Nintendo Switch komt. Om je alvast een impressie van deze game te kunnen geven heeft youtube kanaal Impact Game Station nu een video online gezet, met 45 minuten aan gameplay. Deze video kun je hieronder bekijken.

In Paratopic volg je het verhaal van drie verschillende personages. Op het eerste gezicht lijken die weinig met elkaar gemeen te hebben. Zo smokkel je video banden over de grens, vermoord je een man in een schimmig restaurant, en maak je een foto van een zeldzame vogel. Maar naarmate de game vordert lijken deze gebeurtenissen toch meer met elkaar in verband te staan dan je dacht…