Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metamorphosis krijgt launch-trailer

De game is vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

All In! Games en Ovid Works hebben vandaag een trailer van Metamorphosis vrijgegeven om de release op de Nintendo Switch te vieren. De game werd al begin 2019 aangekondigd en zou aanvankelijk vorig jaar al verschijnen. Na enige vertraging kunnen Switch-bezitters nu alsnog aan de slag met de game.

Je ontdekt in deze game bij het wakker worden dat je getransformeerd bent in een klein insect. Dit komt vrij ongelegen, aangezien jouw vriend Joseph gearresteerd word voor nog onbekende redenen en hij je niet herkent in deze vorm. In deze puzzel-platformer ga je op onderzoek in een mysterieuze wereld. Je zal moeten springen, klimmen en jezelf een weg moeten banen door hoeken en gaten die bestaan binnenin de scheuren van de beschaving.