Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ben 10 Power Trip krijgt gameplay trailer

Beleef een nieuw avontuur over een jonge knul met superkrachten.

Ben 10, wie kent deze jonge held niet? Vorige maand werd zijn nieuwe game, Ben 10 Power Trip, door PHL Collective en uitgever Outright Games aangekondigd. Echter waren er toen alleen nog afbeeldingen van het spel naar buiten gebracht, maar nog geen gameplay trailer. Vandaag is deze nieuwe gameplay trailer van Ben 10 Power Trip dan eindelijk naar buiten gebracht.

In deze nieuwste titel gaan Ben Tennyson en zijn familie op vakantie in Europa. Als je de avonturen van Ben een beetje kent, verloopt deze vakantie niet helemaal volgens plan. De boze magiër Hex gooit namelijk roet in het eten, door de kracht van vier mysterieuze kristallen los te laten. Het is nu aan jouw om deze vloek terug te draaien door middel van monsters te verslaan, puzzels op te lossen en de 3D-wereld te verkennen.

Ben 10 Power Trip komt op 9 oktober uit voor de Nintendo Switch. Ben je benieuwd naar dit spel? Bekijk dan onderstaande trailer.