Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Minecraft Dungeons krijgt nieuwe DLC en fysieke editie

Op 8 september krijgt Minecraft Dungeons nieuwe gratis en betaalde DLC en een fysieke versie.

Minecraft Dungeons is eerder dit jaar uitgekomen en, in tegenstelling tot Minecraft zelf, draait deze game meer om het vechten. Vlak nadat dit spel uitkwam, werd al bekend dat de Jungle Awakens DLC snel uit zou komen, maar ook werd duidelijk dat Minecraft Dungeons nog een tweede DLC-pakket zou krijgen. Meer informatie over deze update, evenals over een gratis update en een fysieke versie, zijn nu bekendgemaakt.

Het tweede DLC-pakket krijgt de naam Creeping Winters DLC en zal op 8 september uitkomen. Deze nieuwe uitbreiding brengt een winterse storm naar Minecraft Dungeons die alleen gestopt kan worden doordat jij, de held, nieuwe missies aangaat en nieuwe vijanden verslaat. Ook brengt deze uitbreiding nieuwe bepantsering, wapens en artefacten met zich mee.

Naast het betaalde DLC-pakket, komt er op 8 september ook een gratis update uit. Deze bevat onder andere kooplieden en Daily Trials. De gevangen genomen kooplieden kun je redden tijdens het spelen; ze zullen als ze gered zijn zelfs een nieuwe winkel openen in jouw kamp. Daarnaast bieden de Daily Trials dagelijkse uitdagingen die in verschillende moeilijkheidsgraden te spelen zijn.

Als laatste komt er op 8 september een fysieke versie van Minecraft Dungeons uit. Deze zal verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Als je deze fysieke editie koopt, zul je het spel, de Jungle Awakens DLC, de Creeping Winter DLC en unieke cosmetische voorwerpen krijgen.