Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Oddworld New ‘n’ Tasty! komt naar de Switch

Al in oktober dit jaar kunnen we met de game aan de slag.

Microids en Oddworld Inhabitants hebben vandaag bekendgemaakt dat de actie-puzzelplatformer Oddworld: New ‘n’ Tasty! naar de Nintendo Switch zal komen. De game verschijnt zowel fysiek als digitaal in oktober dit jaar.

Naast een normale fysieke versie komt er ook een Limited Edition. Beide versies zijn vanaf vandaag beschikbaar om te pre-orderen. De Limited Edition bevat uiteraard het spel zelf, een sleutelhanger, stickers en een exclusieve hoes. Oddworld: New ‘n’ Tasty! verscheen voor het eerst op de PlayStation 4 in juli 2014 en kreeg daarna nog flink wat releases. Zo verscheen de game later onder andere ook nog op de pc, Mac, Linux, Xbox One, PS3 alsmede op de Wii U.

De Limited Edition zie je hieronder afgebeeld. Ook kun je hieronder de trailer bekijken welke bij de aankondiging van de Nintendo Switch-versie hoort.