Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Temtem krijgt nieuwe trailer

De hoogste tijd voor nieuwe beelden!

Humble Games en Crema hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende game Temtem, welke onder andere naar de Nintendo Switch komt. De game is inmiddels al ruim een jaar in ontwikkeling en kreeg deze kans na een succesvolle Kickstarter-campagne. Voorlopig moeten we echter nog wel even wachten op de game aangezien de release in de lente van 2021 wordt verwacht.

De “creature collecting MMO” Temtem speelt zich af op de zes in de lucht zwevende eilanden van Archipelago. Je ontdekt tijdens het spelen de omgeving, vecht tegen trainers en ook zul je druk bezig zijn Temtem te temmen alsmede met vangen en vechten in gyms. Hiernaast heeft de game ook nog een aantal unieke eigenschappen, zoals het customizen van je personage en het aanzetten van de multiplayer.

Benieuwd geworden naar Temtem? De nieuwe trailer kun je hieronder bewonderen. De trailer belicht niet de Nintendo Switch-versie maar geeft wel een goede indruk van de game.