Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NBA 2K21 trailer onthuld

NBA 2K21
Basketbal is één van de vele sporten die een tijd stil lag door Corona, maar gelukkig komt dit jaar toch een nieuwe NBA-game uit.

De stadia zijn stil en de lichten zijn uit. Over de hele wereld gaat professionele sport niet door vanwege het coronavirus. Dat zorgt er echter niet voor dat er geen sportspellen uitkomen dit jaar. Zoals NBA welke ook dit jaar weer zal verschijnen met de jaarlijkse titel.

NBA 2K21 zal zoals voorgaande jaren een unieke basketbal ervaring met zich meebrengen. Daarnaast zal het weer flinke verbeteringen met zich mee brengen in het veld en bevat het diepgaande gevarieerde game modes.

Deze trailer laat op zich niet zoveel nieuws zien. Deze focust zich vooral op het tonen van wat gave gameplay momenten. 2K heeft echter aangekondigd dat we de komende weken meer nieuws kunnen verwachten.

NBA 2K21 verschijnt 4 september op de huidige generatie consoles waaronder de Nintendo Switch.