Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Braid: Anniversary Edition aangekondigd

Een klassieker uit 2008 krijgt een remake.

Het is alweer flink wat jaartjes terug dat Braid verscheen, om precies te zijn in 2008. Nu keert deze klassieke puzzel adventure game terug naar onder andere de Nintendo Switch. Deze nieuwe versie moet onder andere sterk verbeterde graphics krijgen. Ook aan het geluid wordt flink gesleuteld én krijgt Braid: Anniversary Edition urenlange commentaar van de ontwikkelaars.

In Braid kruip je in de huid van Tim, hij probeert een prinses te redden van een monster. Beetje bij beetje wordt aan de hand van teksten het verhaal onthuld en kom je meer te weten over Tim’s vaardigheden en motivaties.

Braid: Anniversary Edition moet in de loop van 2021 naar verschillende platformen komen, waaronder de Nintendo Switch. De trailer waarmee de game werd aangekondigd kun je hieronder bekijken.