Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Phoenotopia: Awakening komt deze maand naar de Nintendo Switch

Help! Alle volwassenen zijn verdwenen!

Je speelt als Gail, een normale dorpsbewoonster die een redelijk normaal leventje leidt in de boerenlanden van Idyllic. Uit het niets komt er een ruimteschip tevoorschijn die alle volwassenen zonder waarschuwing weg haalt uit de hele wereld.

Met de leider van de stam weg, neemt Gail het leiderschap op zich en start er een lang avontuur waarbij ze de volwassenen terug moet halen. Ze weet echter nog niet dat er naast de volwassenen, de aarde ook nog in gevaar is.

Vandaag kondigde de ontwikkelaar, Cape Cosmic, aan dat Phoenotopia op 20 augustus naar de Nintendo Switch komt. Het spel heeft een verwachte duur van 25 tot 50 uur en valt in het genre actie/avontuur.

Bekijk de trailer van Phoenotopia: Awakening hieronder:

Het spel zal 20,00 euro kosten in de eShop en is vanaf vandaag te preloaden