Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons

Deze update haalt onder andere gehackte bomen van jouw eiland af.

Vorige week bracht Nintendo de tweede zomerupdate uit onder versienummer 1.4.0. Deze update bracht een aantal nieuwe elementen naar het spel, alleen er bleven nog een aantal bugs inzitten. Vandaag heeft Nintendo de 1.4.1 update uitgebracht die een aantal bugs oplost.

De belangrijkste verandering is dat de gehackte bomen van alle eilanden zullen verdwijnen zodra je jouw spel update. Het was namelijk mogelijk om gehackte bomen op jouw eiland te plaatsen, waar bijvoorbeeld starfragmenten in hangen in plaats van zakken met klingels. Met deze update worden die bomen weer veranderd naar geldbomen.

Daarnaast kon het voorkomen dat een glinsterend stukje grond werd vervangen voor begraven klingels als je terugkwam van een droom. Ook hadden sommige spelers het probleem dat ze met hun schep door de lucht zwaaide als ze een steen wilden raken. Beiden problemen zijn met deze update opgelost.