Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

16e Grand Prix voor Tetris 99 aangekondigd

Voor deze Grand Prix keren 3 oude Tetris 99-thema's terug.

Zojuist is de 16e Grand Prix voor Tetris 99 aangekondigd. Normaal gesproken kun je tijdens een Grand Prix 999 gouden punten winnen, of een gloednieuw thema krijgen. Deze keer verloopt het echter iets anders.

De 16e Grand Prix begint op 14 augustus om 09:00 en eindigt op 23 augustus om 8:59. Deze Grand Prix bestaat uit drie opeenvolgende evenementen waarbij je oude thema’s kunt winnen. De thema’s Animal Crossing: New Horizons, Luigi’s Mansion 3 en Ring Fit Adventure keren hiervoor terug. Mocht je één van deze thema’s missen, is dit dus jouw kans om hem alsnog te krijgen! Om één van deze thema’s te krijgen moet je minstens 50 punten winnen duren het evenement. Als je één van deze thema’s al in jouw collectie hebt kun je nog steeds meedoen met de Grand Prix, alleen je krijgt het thema niet voor een tweede keer.