Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update voor Super Smash Bros. Ultimate

Deze update brengt onder andere een gloednieuw, gratis level met zich mee.

Vandaag is er weer een nieuwe update uitgekomen voor Super Smash Bros. Ultimate. Deze nieuwe update krijgt versienummer 8.1.0 en voegt een aantal nieuwe onderdelen en optimalisaties toe aan het spel.

Allereerst kun je nu aan de slag met een gloednieuw, gratis level: Klein Slagveld. Dit is, zoals de naam al zegt, een klein level met twee zwevende platformen. Een echte uitdaging dus als je met veel personen het gevecht wil aangaan. Daarnaast kun je nu alle songs afspelen in zowel het Eindstation als de Slagveld-levels.

Ook heeft Nintendo een aantal onderdelen aan het online-systeem aangepast. Zo is de matchmaking nu verbeterd als je voorkeursregels hebt ingesteld, heb je minder punten nodig om binnen de Elite Smash te strijden en is de manier om de Global Smash Power te berekenen iets aangepast.