Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spellbreak trailer bevestigd cross-progression

Je vooruitgang in deze battle royal is gekoppeld aan een account.

Spellbreak is een free-to-play battle royal game, die zich focust op het gebruik van magie in plaats van wapens. De game komt uit op zowel Switch als PlayStation 4, Xbox One, en PC, maar in plaats van dat je op elk platform overnieuw moet beginnen, gaat je account gewoon mee. Dat heeft ontwikkelaar Proletariat bekend gemaakt.

In de trailer, die je hieronder kunt bekijken, wordt aangekondigd dat cross-progression vanaf het begin aanwezig zal zijn. Dat niet alleen, ook cross-platform squads zullen worden ondersteund, samen met de mogelijkheid om je vrienden te kunnen vinden in elke versie van de game.

De game komt later dit jaar naar de Switch.