Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Battle Academy is nu verkrijgbaar

Leer nu gemakkelijk het Pokémon Trading Card Game door middel van het Pokémon Trading Card Game Battle Academy bordspel.

Pokémon Battle Academy is vanaf nu verkrijgbaar! Het bordspel wat allles te maken heeft met het immens populaire Pokémon Trading Card Game ligt in de winkels.

Battle Academy is vooral bedoeld om nieuwe spelers van de Pokémon Trading Card te laten wennen aan het spel. Zo kan jong en oud leren hoe één van de populairste kaartspellen ter wereld werkt zonder al te veel moeite.

Elke Battle Academy-doos bevat naast een spelbord om het spel op te spelen, drie decks met zestig kaarten (gefocust op Mewtwo, Charizard en Pikachu), de spelregels en benodigde accessoires. Ook bevat het een code, waarmee spelers kaarten kunnen toevoegen aan hun online Trading Card Game account. Hiermee kun je het spel via iOS, Android en op de computer ook spelen.

Battle Academy is verkrijgbaar voor een bedrag van €24,99.