Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 32

Deze games zijn vanaf aankomende week verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte games.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Skully

Verschijnt op: 4 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
34,99

Skully | Nintendo Switch | Games | Nintendo

Skully is een mysterieuze schedel die op een dag aanspoelt op een afgelegen eialdn, hij wordt tot leven gewekt door een geheimzinnige godheid om in te grijpen in een oorlog met andere goden. Skully gaat op zoek op dit voor hem vreemde eiland en probeert een oplossing te vinden voor de oorlog.

Aery – Broken Memories

Verschijnt op: 6 augustus 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
14,99

Aery - Broken Memories | Nintendo Switch download software | Games |  Nintendo

Het vogeltje in Aery vertegenwoordigd de geest van de mens, je kruipt in de huid van dit vliegende wezentje om mensen uit coma te kunnen houden. Dit doe je door het vliegen door gedachten en herinneringen, het verzamelen van geheugenscherven en daarmee de geest te ontgrendelen. Ga mee op deze spirituele reis vanaf aanstaande donderdag.