Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Animal Crossing: New Horizons vuurwerkshow start vanavond

Heerlijk genieten van een vuurwerkshow zonder je huis uit te moeten, vanavond kan het!

Vanaf 19:00 uur vanavond gaat het eerste vuurwerkevent in het razendpopulaire spel Animal Crossing: New Horizons van start. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Nintendo onderstaande vuurwerkshow-kunst op Sociale Media gedeeld.

In de maand augustus is er elke zondagavond vanaf 19:00 uur een vuurwerkshow te zien op jouw digitale eiland. Naast het kijken naar vuurwerk die jij zelf kan ontwerpen is het mogelijk om speciale versiering te kopen bij Isabelle die je op je hoofd kan dragen en heeft Redd een kraampje op het plein van het stadhuis uitgestald waar je leuke prijzen kan winnen.

Ga jij vanavond ook een kijkje nemen bij het vuurwerk?