Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hellpoint uitgesteld voor Switch, nieuwe trailer

De game komt nu later dit jaar naar de Switch.

Cradle games heeft aangekondigd dat action RPG Hellpoint uitgesteld is voor de Nintendo Switch. De reden die hiervoor gegeven is heeft te maken met de online multiplayer, omdat deze meer werk vereist dan op andere consoles. Zo zal het bijvoorbeeld niet dezelfde splitscreen multiplayer bevatten die andere versies wel hebben. De precieze datum wanneer de game dan wel een release ziet op de Switch is niet gegeven, alleen dat dit later dit jaar zal zijn.

Een launch trailer om de release van de game op andere platformen te vieren is vandaag wel online gekomen. Deze kun je hieronder bekijken.

Hellpoint speelt zich af op een verlaten ruimtestation Irid Novo. Het is aan jouw de taak om uit te vogelen waarom deze verlaten is, en wie de basis verwoest heeft. Bereid je voor op een uitdagende strijd in een dynamische wereld vol lugubere mutanten waar jouw acties en keuzes écht het verschil maken.