Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand juli

Welke spellen worden er deze maand in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf keuzes uit games te maken. Om dit probleem tegen te gaan upload Nintendo elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hier zijn dan een aantal titels in te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In deze video van de maand juli raad Nintendo onder andere de spellen CrossCode en Superliminal voorbij. Van beide games hebben wij een review geschreven. Mocht je deze willen lezen hoef je alleen maar op de naam van dat spel te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopent met de door jouw gekozen review.

Ben je benieuwd naar alle titels die deze maand in het zonnetje worden gezet? Bekijk dan onderstaande video.

Ben jij van plan een van de spellen te kopen die je voorbij hebt zien komen? Laat het ons weten in de reacties.