Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley krijgt fysieke versie

Deze versie zal alleen via Fangamer te verkrijgen zijn.

Eind 2018 werd bekend dat Stardew Valley voor de Nintendo Switch een fysieke versie zou krijgen. Helaas was deze fysieke versie alleen bestemd voor Japan. Vandaag is bekend gemaakt dat Stardew Valley ook een fysieke versie in het Westen krijgt!

Vandaag hebben ConcernedApe en Fangamer aangekondigd dat ze twee verschillende versies zullen uitbrengen van deze fysieke versie. Allereerst komt er een standaard fysieke versie uit. Deze versie komt met een hoes, het spel op een cartridge en een handleiding. Daarnaast komt er ook een collector’s editie. Naast alles van de standaard editie komt deze editie nog met een collector’s box, een display, een pin, een Junimo stripboek, een boerderij akte en een schoonmaakdoekje. Ook krijg je bij de collector’s editie nog een poster als je deze voor 15 augustus besteld.

De standaard versie kost $34 en is hier te bestellen. De collector’s editie kost $69 en is hier te bestellen. De collector’s editie zal exclusief via het Amerikaanse Fangamer te verkrijgen zijn.