Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplay beelden Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered

Bekijk zo'n tien minuten aan gameplay footage.

Na lang wachten komt de release van Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered steeds dichterbij. Vanaf 27 augustus kunnen Switch-bezitters aan de slag met de geremasterde versie van deze Gamecube-topper. In onderstaande video kun je alvast wat bewegende beelden van de titel bekijken.

Final Fantasy Crystal Chronicles is een actie role-playing game waarbij spelers de leiding nemen over een groep avonturiers die de wereld rondreizen op zoek naar zeldzame bomen die “mirrh” produceren, wat gebruikt wordt om kristallen van energie te voorzien die de nederzettingen in de wereld beschermen tegen het giftige Miasma. De game verscheen ruim 14 jaar terug voor de Gamecube. In deze geremasterde versie zijn onder andere het geluid en de graphics flink verbeter. Er zijn daarnaast ook nieuwe items, nieuwe dungeons, eindbazen en zelfs online multiplayer mogelijkheden.