Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Datamine Animal Crossing-update hint naar toekomstige content

De volgende grote update is gepland voor deze herfst.

Animal Crossing: New Horizons heeft vandaag de tweede grote zomerupdate gehad. De update voegt onder andere de vuurwerkfestivals voor augustus en droomeilanden toe. Naast een aantal quality of life-verbeteringen, zijn in de nieuwe bestanden van de update ook hints te vinden die wijzen op toekomstige content.

Ninji, die eerder al zijn bevindingen omtrent Animal Crossing-datamines deelde, heeft verschillende referenties gevonden die kunnen wijzen op mogelijke aankomende toevoegingen aan de game. De bestanden die in de update zijn veranderd lijken opnieuw te wijzen naar het groeien van gewassen en groente, zoals tomaten, aardappels, pompoenen en tarwe. Daarnaast wordt gehint naar kook- en naaivoorwerpen. Dat kan betekenen dat we in de toekomst naast het maken van voorwerpen, eten kunnen koken en kleding kunnen naaien.

De volgende grote update voor Animal Crossing: New Horizons staat gepland voor deze herfst.