Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Embracelet komt in september naar de Nintendo Switch

Een verhaal over een jongen met een mysterieuze armband.

Begin dit jaar werd er aangekondigd dat ontwikkelaar Machineboy bezig was met hun volgende titel, namelijk Embracelet. Echter was er toen, buiten een trailer om, nog niet heel veel bekend over deze game. Vandaag is er naar buiten gekomen dat dit third-person puzzel-avonturenspel in september naar de Nintendo Switch gaat komen. Een exacte release datum is er nog niet bekend gemaakt, maar zodra we meer weten laten we dat zeker weten.

In Embracelet volg je het verhaal van een jongen die zich op een klein eilandje bevindt. Deze jongen heeft een mysterieuze armband waarmee hij zijn omgeving kan manipuleren. Waarom deze armband zijn omgeving laat veranderen en zijn opa bij hem is weggegaan is niet duidelijk.

Ben je benieuwd geworden naar dit spel? Bekijk dan onderstaande trailer.

Ga jij met hem mee op avontuur? Laat het ons weten door middel van een reactie achter te laten.