Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tweede zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons onthuld

Met de tweede update kun je onder andere een back-up maken van jouw eiland.

Begin deze maand kwam de eerste zomerupdate uit voor Animal Crossing: New Horizons. Niet alleen kon je met deze update duiken, maar het bracht ook twee nieuwe personages met zich mee: Pascal en Gulliver in een piratenkostuum. Tegelijkertijd met deze update werd ook aangekondigd dat er begin augustus een tweede zomerupdate aankomt. Zojuist zijn de details van deze update bekendgemaakt!

Allereerst brengt deze update het vuurwerkseizoen met zich mee. Elke zondag in augustus kun je genieten van schitterend vuurwerk, dat je overigens ook zelf kunt ontwerpen. Daarnaast kun je diverse beloningen krijgen bij Redds Schattenloterij.

Daarnaast kun je voortaan slapen in Animal Crossing: New Horizons. Terwijl je slaapt, krijg je de mooiste dromen. Je kunt namelijk de mooiste eilanden van andere spelers bezoeken! Dit is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld wat inspiratie wil opdoen.

Als laatste komt de dienst voor eilandback-ups mee met deze update. Moet jouw Switch ooit gerepareerd worden of wordt hij gestolen? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken dat je jouw volledige eiland kwijt bent.

Deze tweede zomerupdate komt verschijnt 30 juli voor de Nintendo Switch. Ook heeft Nintendo bekendgemaakt dat er dit najaar weer een gratis update uitkomt, met waarschijnlijk een evenement voor Halloween.