Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Tetris 99 Grand Prix staat in teken van Origami King

Behaal 100 punten in Tetris 99 om een Paper Mario: The Origami King-thema te krijgen!

De gratis te spelen Tetris 99 op de Nintendo Switch wordt door Nintendo nog regelmatig voor zien van leuke evenementen in de vorm van een Grand Prix. Inmiddels is de 15e daarvan aangekondigd en deze staat in het teken van Paper Mario: The Origami King. Ook dit keer wordt je beloond met een mooi thema wanneer je 100 punten weet te behalen.

De vorige Grand Prix, welke in het teken stond van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, liep tot 7 juli. Fans die inmiddels niet kunnen wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe Grand Prix kunnen vanaf 31 juli meedoen met het Origami King-event. Deze loopt tot 4 juli 08:59 uur.