Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Exclusief] Arctozolt kaart design onthuld

Darkness Ablaze Pokemon
Wij mogen exclusief in Nederland het ontwerp van een aankomende Pokémonkaart onthullen.

Op 14 augustus verschijnt de Darkness Ablaze uitbreiding voor het Pokémon TCG. Deze uitbreiding telt 189 verschillende kaarten waaronder een VMAX kaart van Eternatus. Daarnaast zijn er nieuwe Special Energy-kaarten en nieuwe supporters.

Van al die kaarten mogen wij de 66ste kaart van de set exclusief onthullen. Deze kaart van Arctozolt heeft elektriciteit als kaart type en heeft een HP van 130. Aangezien die maar van één kaart hoeft te evolueren is die relatief snel speelbaar.

Hoewel zijn Electro Ball niet heel erg opvalt, is zijn speciale vaardigheid wel erg nuttig. Wanneer jouw tegenstander een Energy-kaart aan een Pokémon geeft mag je daar direct twee schade tellers aan geven. Dit geld dus ook voor Pokémon op de bench. Als klap op de vuurpijl werkt die vaardigheid ook nog eens vanaf de bench. Dit kan dus flink pijn doen bij je tegenstander.

Arctozolt kaart